Wortelen in de zomer (AL)

BLAUW GRAS / Rachel Zweije

Een warm bad voor al je zintuigen.

Nu het zomer wordt, is het tijd om naar buiten te gaan! Jong en oud komt samen tot rust tijdens Wortelen in de Zomer. BLAUW GRAS creëert een rustgevend programma voor families. Laat je meenemen door het seizoen. Kom spelen, maken en verwonderen. Laad jezelf op in een groene omgeving vol warmte en speelsheid. Alles staat in het teken van tijd nemen voor elkaar, creativiteit, natuur en bewust bezig zijn. Wortel je mee? 

Waai mee naar zee!

Ga mee strandjutten op bijzondere plekjes. Je telefoon mag je lekker uit laten rusten in een strandbedje. Ontmoet een warme en genietende familie. Voel het water, zand, zout, schuim en de wind en maak je eigen zee!  

BLAUW GRAS – Rachel Zweije, rustgevende zintuiglijke belevingen

De afgelopen jaren was Blauw Gras-Rachel Zweije te zien met SOEPMONSTERS, GROENTELAND, HET WORTELRESTAURANT en het WINTERSPEELPAKKET.  

Voorstellingen speelden onder anderen bij Cultura Nova, 2Turven Hoog, de Verkadefabriek, de Karavaan, Over ’t IJ festival en Theaterfestival Boulevard. 

Met dank aan: Pop- up fonds Gemeente ‘s- Hertogenbosch, Prins Bernhard Cutuurfonds Noord- Brabant en WerkWarenhuis ’s-Hertogenbosch. 

Credits:

Concept en vormgeving: Rachel Zweije  

Begeleiding: Pim van Pagee, Amber Verdonk, Iris Verdonk en Rachel Zweije