Workshops Theaterfotografie

Luc Lodder (NL)

Workshops Fotografie worden verzorgd door Luc Lodder, huisfotograaf van Cultura Nova. Luc geeft dit jaar tijdens het festival workshops voor zowel volwassen als voor kinderen vanaf 10 jaar. Luc is geïnteresseerd in ‘waar de mens zich mee bezighoudt’. Die mens en zijn activiteiten probeert hij te vangen, niet via het repetitieve klik-klik-klik, maar door echt te wachten tot het perfecte moment zich voordoet.

Wat moet je meenemen?

Een digitale camera met een lege geheugenkaart en een volle accu! Heb je geen camera? Stuur dan een mail naar info@culturanova.nl en we zoeken samen naar een oplossing.

Jeugd (10+)

Kruip in de huid van een professionele fotograaf en leer hoe je een bijzondere foto maakt. Je krijgt een stukje theorie, én je gaat echt in de praktijk foto’s maken. Want waar maak je nu de mooiste theaterfoto’s? Tijdens Cultura Nova natuurlijk.

Volwassenen

De workshops van Luc voor volwassenen zullen zich concentreren rondom het maken van mooie sfeerfoto’s. Luc neemt de deelnemers mee naar plekken die de gezelligheid en ambiance van Cultura Nova uitademen. Onder begeleiding gaan de workshopdeelnemers deze magische sfeer vangen in foto’s.