Wolk (3+)

4Hoog

Het meisje wil er zo graag zijn… In de wolken.

Zweven en vliegen,

Hoog in de blauwe lucht.

En kijken ook…

Naar al die kleine dingen daar beneden.

Hoger en hoger,

Tot in het wolkenhuis.

De mooiste plek op aarde.

 

In een intieme theatersetting met een wel héél speciaal decor maken we kennis met het meisje hoog in de blauwe lucht, boven in de wolken. Met acrobatiek en de klassieke muziek van Mozart maakt 4Hoog met ‘Wolk’ groots theater voor kleine kinderen.

Over 4Hoog

Kleutertheater, dát is de passie, het DNA van 4Hoog. Het Belgische gezelschap uit Gent maakt theater voor de kleinsten onder ons. Vol verbeelding, verstilling, verwondering, verrijking, verankering en soms ook een beetje verontrusting. De makers willen kinderen in aanraking brengen met schoonheid en ontroering, en hen met hun voorstellingen laten voelen, nadenken en leren om voorbij stereotypen, grenzen en vooroordelen te kijken. Via theater willen zij een kiem planten bij de volgende generaties; een grote maar mooie en o zo belangrijke missie.

4Hoog wil theater maken, spelen, overtuigen en delen. Opdat zoveel mogelijk kinderen van jongs af aan met kwalitatief en grensverleggend theater in contact komen én daar het plezier, de impact en de geneugten van ervaren.