Wandelen met PANDA

Collectief PANDA Collectief i.s.m. Koen Verbruggen en Guus Prevoo

Denk mee met PANDA over De Natuur!

Tijdens de lockdown van 2020 is PANDA hard op zoek gegaan naar De Natuur. Theatermaker Nina Willems en dichter Merlijn Huntjens hebben overal gezocht: tussen de bomen en bankjes, langs prullenbakken en klaprozen, langs velden en parkeerplaatsen. Maar helaas, zij hebben De Natuur niet kunnen vinden. Althans, nog niet!

Want, tijdens Cultura Nova organiseert PANDA  in samenwerking met Koen Verbruggen en Guus Prevoo WANDELEN met PANDA. Niet alleen om samen met de festivalbezoeker van de theatrale buitenlucht te genieten, maar ook om op zoek te gaan naar De Natuur. PANDA doet namelijk onderzoek voor haar nieuwe voorstelling en vraagt zich bijvoorbeeld af: wie of wat  is De Natuur eigenlijk? Hoe kijken we naar De Natuur? En wat zien we dan? Hoe denken we na over grote dingen zoals klimaatverandering, milieu of ecologie?

We gaan aan de wandel

PANDA nodigt jou uit om al wandelend mee te denken over deze vragen. Dus: trek goede schoenen aan en neem een veldfles of twee mee.

Vertrek vanaf Stadstuin Heerlen Centrum.

LET OP: Voor het optimaal meevolgen van deze presentatie heb je een telefoon nodig met een werkende camera en internet!

‘Van wie is de stad, en hoe maken we hem samen?’ is de titel van de Stadmaakweek die tijdens festival Cultura Nova in Heerlen wordt gehouden met ruim 100 activiteiten rondom stadmaken in Parkstad.