Urban Sleepover

Heerlen Mijn Stad, De Vijf Pleintjes en De Twee Gezusters i.s.m. Cultura Nova

Let op! Inchecktijd is gewijzigd naar 17.00 i.p.v. 15.00. 

Wil je na een voorstelling niet meteen naar huis, maar heb je geen camper bij je of wil je eens iets anders dan overnachten in een hotel, of gewoon omdat je wat avontuurlijk bent ingesteld, dan bieden Heerlen Mijn Stad en De Vijf Pleintjes je voor het derde jaar op rij de mogelijkheid om tijdens Cultura Nova te overnachten in een tentje op een buitenlocatie midden in de stad.

In beide weekenden van Cultura Nova (van vrijdag op zaterdag en van zaterdag op zondag) bouwen wij in een van straatkunst voorziene kloostertuin een openluchthotel met een slaaparrangement incl. welkomstdrankje en ontbijt.

Het slaapgedeelte bestaat uit een vijftal unieke – door plaatselijke kunstenaars gepimpte – tweepersoons festivaltenten van een kwaliteit, dat ze uiteraard ook makkelijk tegen een regenbuitje bestand zijn. Zelf moet je wel een luchtbed of matrasje meebrengen en een slaapzak.

Het festivalterrein van Cultura Nova ligt op loopafstand en ontbijten, lunchen en dineren kan in de Brasserie van De TWEE Gezusters of in een van de vele omliggende restaurants.

Heb je zin in dit urban slaapavontuur? Reserveer je tent dan snel!