Urban Art Expo

UNFRAMED

UNFRAMED brengt een ode aan de pioniers

Tijdens de derde editie van het Graffiti en Street Art Festival UNFRAMED zijn dit jaar niemand minder dan de legendarische Amerikaanse fotografen Martha Cooper (1943) en Henry Chalfant (1940) te gast. Cooper heeft de reputatie een van de beste graffiti- en straatkunstfotografen ter wereld te zijn. Chalfant maakte furore met zijn foto’s van metro art in New York en andere aspecten van de urban culture.

Het ‘Main Event’ van UNFRAMED in de industriële Pliegerloods omvat een omvangrijke expositie met vele unieke werken. Op 28 en 29 augustus is er een ‘Graffiti Jam’, waarbij tientallen beroemde graffiti artists uit Amerika, Italië, Australië, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Noorwegen en meer live aan het werk te zien zijn. Ook zijn er meet en greets, lezingen, dance en break battles, muziek en fotografie. Daarnaast is er aandacht voor educatie en participatie met masterclasses, workshops, lezingen en documentaire films.

UNFRAMED is hét urban evenement, dat straatartiesten, kunstverkopers, fotografen en stadskunstliefhebbers van alle leeftijden en nationaliteiten samenbrengt in Heerlen.

Klik hier om een kijkje te nemen op de website van UNFRAMED.