Snooze Sessions

DJ Lady Aïda (NL)

Rustgevend ligconcert van voormalige techno-dj-vedette Lady Aïda

De Eindhovense dj-vedette Lady Aïda maakt als techno-dj sinds eind jaren 80 festivals en clubs in binnen- en buitenland onveilig en is sinds 2007 een terugkerende naam in de nachtprogrammering van poppodium NIEUWE NOR. Ditmaal neemt ze je mee naar een droomwereld van soundscapes. Tijdens dit intieme ligconcert óp het podium van de RABOzaal hoor je geen techno, maar verdwijn je in een elektronische, beatloze en meeslepende soundtrip door de tijd. Bezoekers nemen voor dit ligconcert zelf een matje, een deken en een kussen mee om heerlijk te chillen.

Lady Aïda is natuurlijk voornamelijk bekend als techno-heldin van het eerste uur. Al in 1985, toen de eerste plaatjes uit Detroit in de platenbakken in Nederland verschenen, begon ze te experimenteren met elektronische muziek. Echter, wat niet veel mensen weten is dat Lady Aïda ook bezield beoefenaar van Kundalini-yoga is. Haar ervaring als yoga-leraar neemt ze mee naar Theater Heerlen om de bezoekers in een meeslepende soundtrip mee te nemen naar de wereld van ‘zen’.

 

 

Dineren voorafgaand aan deze voorstelling? Dit jaar kunt u tijdens Cultura Nova weer eten in en rond de Spiegeltent. Reserveer snel!