Petit Big Blue (1.5-4 jaar)

PanicMap (ES)

Het Spaanse gezelschap PanicMap brengt met ‘Petit Big Blue’ een unieke ervaring voor kinderen en ouders. Vol dans, beeldende kunst en digitale media op een bijzondere en geheel nieuwe wijze.

‘Petit Big Blue’ is groot én blauw én erg nieuwsgierig. Zijn nieuwsgierigheid neemt hem mee naar onbekende plaatsen waar hij wordt betoverd door nieuwe emoties. Met de illustraties van de Russische schilder Wassily Kandinsky als uitgangspunt gaan we op reis met ‘Ene’ en ‘Petit Big Blue’ langs hun nieuw ontdekte emoties.

Over PanicMap

PanicMap is een Spaans artistiek platform opgericht door theaterdirecteur, toneelschrijver en onderzoeker Juan Pablo Mendiola en Margarita Burbano. Beide makers zijn continu op zoek naar innovatie en naar mogelijkheden om de digitale kunsten te integreren in de podiumkunsten. Hieruit is een eigen en herkenbare taal ontstaan met een unieke theaterervaring. PanicMap nodigt het publiek uit om zich te laten onderdompelen in intrigerende werelden en verhalen waarin beelden en poëzie hand in hand gaan.