Let me embrace you

Rianne Wilbers / Intro In Situ

Zangeres Rianne Wilbers houdt ervan om uitdagingen aan te gaan en mensen aan zich te binden. Nu we vanwege corona onze geliefden en vrienden niet in de armen konden houden, geeft Rianne met haar soloprogramma individuele bezoekers een muzikale omarming. Let me embrace you is een intiem 1 op 1 concert, waarin improvisaties en nieuwe composities van Gerard Beljon en Anthony Fiumara staan voor hoop, troost en bovenal verbinding.

In de Pancratiuskerk nodigt Rianne je uit om even tijd te reserveren en ruimte te maken voor jezelf. Tijdens het concert, waarbij jullie op 3 meter afstand van elkaar zitten, word je omringd en omhuld door haar stem. Dat gebeurt op meerdere manieren, zowel eenstemmig als meerstemmig via effecten die de zangeres zelf bedient.

Rianne Wilbers wordt alom geprezen om haar artistieke visie, haar bravoure en doorzettingsvermogen. Haar repertoire strekt zich uit van renaissance tot hedendaags. Als ambassadeur en pionier van de hedendaagse muziek werkt ze graag samen met levende componisten.

Klik hier om een kijkje te nemen op de website van Rianne Wilbers.

Let me embrace you is een coproductie i.s.m. Intro in Situ en Cultura Nova. Tijdens Cultura Nova 2021 zal de première van deze voorstelling te zien zijn.

Met dank aan de St. Pancratiuskerk.