In Search of Sharawadgi

Piet Oudolf en LOLA Landscape Architects

De tentoonstelling In Search of Sharawadgi laat de ideeën en dromen zien van Piet Oudolf en LOLA Landscape Architects. Piet en LOLA zijn Nederlands’ bekendste en meest vooruitstrevende tuinontwerpers.

De tentoonstelling neemt je mee op reis en toont de transformatie van publieke tuinen en landschappen over de wereld. Van de High Line in New York, de tuinen van Hauser & Wirth in Somerset, de Star Maze in Tytsjerk naar de Leisure Lane in Parkstad. Je maakt ook kennis met het ultieme visioen van Piet Oudolf en LOLA voor de toekomst: een wereldbos tegen de opwarming van de aarde. Een droom die kan beginnen in ieders tuin, klein of groot.

Een breed perspectief

De tentoonstelling toont ook werken van de kunstenaars Joseph Beuys, Kie Ellens, Anne Geene, Giuseppe Licari, Geert Mul, Darcy Neven, Vijai Patchineelam & Adrijana Gvozdenovic en Sanne Vaassen. Zij bieden met nieuw en bestaand werk een bijzonder perspectief op zowel de praktijk van het landschapsontwerp als op grotere vraagstukken zoals klimaatopwarming en de werking van de natuur op onze gezondheid.

Ticketverkoop loopt via SCHUNCK.