Hotel

Cirque Éloize (CA)

Steek de lobbydeuren door en ontdek het grandioze en poëtische universum van Hotel…

Cirque Eloize viert met haar nieuwe voorstelling Hotel haar 25-jarig bestaan. Het is een vitale show: het verhaal van een plek, bevolkt met wisselende gasten en met bijzondere ontmoetingen. Laat acrobatiek, theater, dans en muziek je begeleiden door dit intieme toevluchtsoord, gestyled met een avant-gardistische scenografie geïnspireerd door de elegantie van alleen de grootste hotels. Steek de lobbydeuren door en ontdek het grandioze en poëtische universum van Hotel. Een vrolijke energieke circusvoorstelling voor jong en oud.

Een frisse kijk op het traditionele circus: een mix van dans, comedy, muziek en acrobatiek

In tegenstelling tot andere circusproducties combineert Hotel een mix van dans, comedy, muziek en acrobatiek om een frisse kijk op het traditionele circus te creëren. Bij Hotel treedt een getalenteerde groep op van twaalf artiesten, die alles lijken te kunnen doen. Ze gooien elkaar in de lucht, ze balanceren met elkaar, ze dansen samen met hoelahoeps en maken de meest ingewikkelde stunt-patronen denkbaar, ze slingeren uit touwen en glijden via palen neer. Elke artiest laat zijn of haar specialiteiten zien en toont tegelijkertijd een enorme veelzijdigheid. Gekleed in gelijkend kostuums worden ze uitwisselbaar in de verschillende routines, maar ze behouden toch hun specifieke karakter en individualiteit tijdens de wisseling van scènes en interactie met het publiek.

 

‘… pure pleasure and family-friendly entertainment. A WOW factor fo 8.5!’ – Boulder Magazine

‘With an outstandingly talented cast, it is an entertaining show to sit back and enjoy whilst marvelling at the feats performed onstage.’ – LondonTheatre1.com ★★★★

 

 

Dineren voorafgaand aan deze voorstelling? Dit jaar kunt u tijdens Cultura Nova weer eten in en rond de Spiegeltent. Reserveer snel!