FOUR FEET NINE presenteert Dirtbag Jules en LoMalo

FOUR FEET NINE / Dirtbag Jules / LoMalo

FOUR FEET NINE verbindt nieuwe muziek en artiesten aan een breed publiek. Het muziekplatform produceert optredens van (nieuwe) muzikanten en presenteert hun muziek live en online. Liefst vanaf bijzondere locaties, die niet voordehand liggen. Zo strijkt FOUR FEET NINE tijdens Cultura Nova neer in het Stadhuis van Heerlen en de Zandgroeve Beaujean met resp. Dirtbag Jules en LoMalo. Twee prachtige releases vanaf twee prachtlocaties!

Let op: beide optredens zijn streams, de locaties die genoemd worden zijn de plaatsen van waaruit de livestream zal worden uitgezonden. 

Dirtbag Jules /  livestream vanuit Stadhuis Heerlen

Dirtbag Jules neemt zijn publiek graag mee op een muzikale reis. Met een muzikale mengelmoes van House, Techno en een vleugje Afro House definieert hij zijn sets. Zijn artiestennaam lijkt misschien onorthodox, maar de urban dictionary definieert ‘dirtbag’ als: “Iemand die toegewijd is aan een bepaalde levensstijl tot het punt waarop hij zijn werk en andere maatschappelijke normen opgeeft om die levensstijl na te streven.” Één worden met muziek, dat is waar het bij Dirtbag Jules om draait!

Release: zaterdag 28 augustus, 20:00, kijk HIER naar de release van Dirtbag Jules!

LoMalo / livestream vanuit Zandgroeve Beaujean

Combineer jazz met een voorliefde voor grooves en een vleugje house en je hebt LoMalo. De muziek van LoMalo is uniek en eclectisch. Het liefst omringt hij zichzelf met allerlei instrumenten waarmee hij zijn housemuziek live speelt. Zo biedt hij een welkom alternatief in line-ups die voornamelijk door DJ’s worden gedomineerd. Dankzij zijn live-benadering van housemuziek, krijgen zijn video’s massaal online bereik.

Release: zaterdag 4 september, 20:00, link volgt!

FOUR FEET NINE presenteert Dirtbag Jules en LoMalo is een coproductie i.s.m. Cultura Nova.