De Grote Waarom Show (4-8 jaar)

Tg. Winterberg

Een bijna-wetenschappelijke ode aan de nieuwsgierigheid voor 4+.

De Grote Waarom Show is een vrolijke beeldende voorstelling voor iedere nieuwsgierigaard vanaf 4 jaar die vindt dat ‘daarom’ geen reden is. Waarom zitten niet alle antwoorden al in ons hoofd?

Waarom willen we dit eigenlijk weten? Waarom zijn we wie we zijn? Waarom zien we eruit zoals jij ons ziet? Waarom leef ik op de aarde?

Waarom…?

Het is de vraag der vragen. De vraag die je altijd kunt blijven stellen. Want in elk antwoord huist gelijk weer de volgende vraag. Zo kun je eindeloos doorgaan. In De Grote Waarom Show gaat Tg. Winterberg op zoek naar antwoorden op alle waaroms. Althans, die in 50 minuten gesteld kunnen worden. Waarom 50 minuten? Zolang duurt de show. Waarom een ‘show’? Omdat dat zo lekker klinkt.

Weet jij al alles?

Tg. Winterberg maakt energiek, inventief en poëtisch theater met poppen, objecten, installaties en acteurs. Op eigenwijze wijze nemen de spelers en de poppen de grootste waarom-stellers en hun ouders mee op reis naar het koninkrijk der vraagtekens. De Grote Waarom Show is een heerlijk bijna-wetenschappelijke ode aan de nieuwsgierigheid voor 4+.

Als je alles denkt te weten, dan heb je nog niet genoeg vragen gesteld!