Cultura Nova verlegt de route

23 talenten uit de regio op posters in bushokjes

LIEKE BENDERS – REGGY VAN BAKEL – HENDRIK KEGELS – SIMONE SCHUFFELEN – BEN VAN MELICK & PAULINE DIETEREN – NINA WILLEMS & MERLIJN HUNTJENS – ANGELA DE WEIJER – GERMAINE SIJSTERMANS – MAMI IZUMI – LIEKE VAN DER VEGT – SILKE VAN KAMP – RUTGER MULLER – GEERT ROELOFS, HANS MULLENS & PATRICK STEENAERTS – MIKE KRAMER – ABIOLA ALLISON – GLYN HOOGVLIETS, MAXIME CATHALINA, ANNA NITA & ARJANNE BEUKERS

Met deze 23 talenten uit de regio verlegt Cultura Nova tijdens de Wintereditie van het festival, als het ware, de route van het podium naar een tentoonstelling in de openbare ruimte. De opvallende foto’s van deze makers zijn op groot formaat te zien langs wegen en in bushokjes in Heerlen, Sittard/Geleen en Maastricht. Een aantal werken – ook van deze makers – is tijdens het festival op tv te zien of online te beleven. Zo kan een klein deel van het programma van Cultura Nova 2020 toch in een andere vorm doorgaan. Niet alleen Cultura Nova, ook zij zullen doorgaan!

Coproducties
Cultura Nova geeft elk jaar als coproducent ruimte aan talent uit de eigen regio. Samen met partners als VIA ZUID en Intro in Situ biedt het festival talentvolle makers de kans de bezoekers te verrassen en verrijken met hun bijzondere voorstellingen en projecten. Tijdens de Wintereditie presenteren o.a. andere Lieke Benders, Mami Izumi, Simone Schuffelen, Germaine Sijstermans, Rachel Zweije, Four Feet Nine online op L1 tv of in een andere verrassende setting hun werk. Zij verleggen de route in eerste instantie met en tijdens Cultura Nova, en in een groter verband binnen de Cultuurregio Zuid. Mis deze talenten dus niet! Volg de activiteiten op www.culturanova.nl en via social media.