Bye, Bye, Confetti

La Baldufa (ES)

Bye, Bye, Confetti opent met het beeld van drie clowns die rouwen om het verlies van hun leider en grote voorbeeld ‘Confetti’. De grote clown laat een leegte achter die ongemakkelijk voelt. Maar,  vooral zijn de clowns diep, diep verdrietig. Wat moeten ze nu? Moeten ze hem vervangen? En wie kan dat dan? Zodra deze vraag opduikt, kan de zoektocht naar een nieuwe Confetti beginnen.

La Baldufa brengt met Bye, Bye, Confetti een heerlijke voorstelling in een mix van traditionele clowns-technieken, waarbij timing en mimiek erg belangrijk zijn, en het modernere Foolstheater, zoals we dat kennen van Slava Polunin en Jango Edwards. Een voorstelling met een lach en een traan én met veel interactie voor het publiek.

Credits

Productie en regie La Baldufa, Enric Blasi, Emiliano Pardo, Carles Pijuan i.s.m. Jokin Oregi

Muziek Óscar Roig

Licht Miki Arbizu

Decor Carles Pijuan

Kostuums Rosa Solé

Spel Enric Blasi of Quim Roca, Emiliano Pardo, Carles Pijuan

Techniek Miki Arbizu or Anjos Fernández

 

Bye, Bye, Confetti komt tot stand dankzij de steun van ICEC – Departament de Cultura – Generalitat de Catalunya, INAEM – Instituto Nacional de Artes Escénicas y Música, Institut Ramon Llull i.s.m. La Mostra d’Igualada, Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida, Teatre Principal d’Olot, Barakaldo Antzokia.